Optimale gastbeleving in uw café, bar of restaurant met IXI signaalverlichting

Gastvrijheid is uw uithangbord. Met het schemerlicht van de stijlvolle IXI tafellamp creëert u een aangename sfeer in uw café, bar of restaurant. Uw gasten voelen zich thuis in de warme entourage van uw etablissement. Bovendien kunnen zij in een handomdraai de aandacht van de bediening vragen. Zo legt u uw gasten volledig in de watten

Eenvoudig bestellen, altijd in beeld

Willen uw gasten iets bestellen? Ze maken het duidelijk met één draai aan de IXI tafellamp. De lamp kleurt dan zacht rood, waardoor uw medewerkers in de bediening in één oogopslag zien welke gasten service wensen. Zij worden snel geholpen, voor optimale gastbeleving.

Ongestoord genieten

Geen opgestoken handen in uw horecazaak. Uw gasten hoeven nooit meer hun best te doen om de aandacht van de bediening te trekken. Zij kunnen ongestoord en zonder afleiding genieten van hun uitje. Eén draai aan de IXI en elke medewerker ziet van afstand dat deze tafel bediening wenst.

Slechte bediening is ergernis nummer één in de horeca!

Creëer extra beleving

Met attentie op mooie producten of aantrekkelijke diensten biedt u uw gasten extra beleving. Een voorbeeld: u plaatst een QR-code op de IXI, die uw gasten kunnen scannen met hun smartphone. Zij komen dan terecht op uw site, de digitale menukaart, een filmpje of een speciale aanbieding. Dit biedt ontzettend leuke mogelijkheden voor nog meer beleving.

Meer aandacht voor uw gasten

Uw bedieningsmedewerkers kunnen zich focussen op aandacht voor uw gasten. Zij hoeven niet meer hun hele dienst continu op te letten of zij niet ergens een opgestoken vingertje zien. Al hun aandacht gaat naar uw gasten, die zich hierdoor nog meer welkom voelen. De ervaring leert dat de medewerkers heel graag werken met de IXI, zij zien het als ideaal hulpmiddel.

Sfeervolle verlichting

IXI sfeerverlichting is minstens zo sfeervol als kaarslicht of olielampjes. Bijkomend voordeel is dat u en uw gasten geen last hebben van brandgevaar, roetvorming en kaarsvetvlekken. Dat maakt IXI sfeervolle signaalverlichting tot een uitstekend alternatief voor uw kaarsen en olielampen.
<call to action button met link naar contact>
Ja, ik wil optimale gastbeleving bieden!