IXI signaalverlichting voor de horeca

De IXI is een signaleringssysteem voor uw personeel. Uw gast draait de IXI om zodat uw personeel weet dat service gewenst is. Ook fungeert IXI als een communicatiemiddel voor zowel u als horeca ondernemer als voor adverteerders. Het werkt simpel, doeltreffend, zonder snoer of dure verbindingen met uw kassasysteem. Gewoon mooie sfeerverlichting met functie.

Waarom de IXI

WILT UW GELD VERBRANDEN? Uw gast komt niet voor uw mooie olielamp, voor die sfeervolle kaars of die designlamp. Uw gast wilt aandacht en een gezellige avond. En U? U wil geld verdienen. Dat kan met IXI: tafellamp, signaalfunctie en omzetverhoger ineen!

check75Hogere klanttevredenheid: uw gasten worden sneller geholpen

check75Extra inkomsten: u kunt advertentie inkomsten creëren door informatie van uw adverteerders op boven- en/of onderzijde van de IXI te laten plaatsen

check75Communicatie met uw gasten via eigen logo, website of QR-code op de IXI

check75De IXI is een managementtool: het personeel kan efficiënter werken, waardoor omzet omhoog en kosten omlaag kunnen

check75Lagere kosten: de huidige lamp of kaars kan van tafel

 

Hoe werkt de IXI?

Als Uw gast de IXI omdraait, wordt de lamp rood (3 instellingsmogelijkheden; ineens volledig rood, alleen de bovenste rand rood gekleurd, of langzaam vullend van onder naar boven). Hiermee geeft uw gast aan geholpen te willen worden. Als de IXI teruggedraaid wordt, kleurt deze weer wit. De IXI werkt op oplaadbare accu’s en kan worden opgeladen op het laadplateau. Hierop kunnen 30 lampen gelijktijdig worden opgeladen..
Via het oplaad plateau kun u ook de functies van de lamp instellen , zoals lichtsterkte en vulmethode van de lamp.