Uit eigen ervaring weten wij dat het voor bediendend personeel niet altijd gemakkelijk te overzien is wanneer gasten willen bestellen of afrekenen. Na regelmatig lang wachten, verzonnen wij de eenvoudige maar doeltreffende oplossing. We noemen hem de IXI: ik zie dat u geholpen wilt worden

Uw gasten draaien de IXI lamp om op het moment dat ze willen bestellen of afrekenen. Uw personeel ziet de lamp rood kleuren en kan daardoor sneller reageren.

De IXI is dus een signaleringslamp, maar het is meer dan dat. Het heeft een mooi design en geeft sfeerverlichting. Het is een communicatiemiddel voor horecaondernemer en adverteerder. Daarnaast is het voor de horecaondernemer een managementtool.

Het werkt simpel en doeltreffend, zonder snoeren of dure verbindingen met uw kassasysteem. Gewoon mooie sfeerverlichting met een functie.

Contact

Wilt u meer informatie over de IXI, neem dan telefonisch contact op.

Wij zijn dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 - 17:00 beschikbaar op:

telefoon

085-760 66 70


VRAAG EEN OFFERTE OP

Het ongemak van kaarsen en olielampjes

Kaarsen / olielampjes IXI
Roetvorming
Brandgevaar
Lelijke kaarsvetvlekken
(Opnieuw) moeten aansteken
Schoonmaken

Nog meer voordelen

  • Weerbestendig voor binnen en buiten (IP65)
  • Werkt op duurzame accu.
  • Draadloos opladen, oplaadtijd 8 uur.
  • In 3 varianten te verkrijgen; wit,  flame en warm wit.
  • Volledig naar wens te programmeren; alarm, intensiteit van het licht, wijze van signalering en acceptabele wachttijd.

Optimale gastbeleving dankzij efficiënte bediening

De IXI is uw nieuwe hulpmiddel voor optimalisatie van uw gastvrijheid. De stijlvolle IXI geeft warm schemerlicht, en creëert zo een sfeervolle ambiance voor uw gasten. En willen zij iets bestellen? Ze maken het duidelijk met één draai aan de IXI. De lamp kleurt dan rood, waardoor de medewerkers in de bediening in één oogopslag kunnen zien dat er service gewenst is. De gast hoeft niet op de bediening te letten en ervaart optimale gastbeleving.

Goedkoper dan kaarslicht

Traditionele tafelverlichting zoals kaarsen en olielampen kosten minimaal 5,50 euro per tafel per maand, en deze prijs loopt op tot zelfs 15 euro. De IXI is minstens zo sfeervol en bovendien veel goedkoper.

Verdien extra met IXI advertenties

De IXI biedt exclusieve ruimte voor reclame. Promoot uw eigen producten en verdien tevens extra geld door deze advertentieruimte aan anderen te verkopen. De ervaring leert: IXI levert meer op dan hij kost!